Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از شیراز : رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در نشست خبری مشترک امروز خود با سخنگوی این شورا که به صورت وبینار با حضور خبرنگاران برگزار شد،  ارزیابی من از عمملکرد شورا این است که  در هر سه سال به ویژه سال فعالیت‌های مثبتی  در شورای و شهرداری انجام شده است به طوری که عملکرد شهرداری در حوزه سالمسازی فضای شهری، حفظ باغات قصرالدشت و حفظ کاربری‌ها رضایت‌بخش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در موضوع تغییر کاربری‌ها با حساسیت اقدام شده و در پروژه‌های عمرانی عملکرد موفق داشته‌ایم.این هفته گزارش عملکردی از شورای اسلامی شهر تهیه و منتشر می‌شود .

رئیس شورای شهر شیراز نیز خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی خوبی که شکل گرفت این بود که تلاش کردیم در چهارچوب قانون پیش رویم و تا آنجایی که امکان داشت شهرداری کار خورد را انجام داد و ما نیز کارخودمان را به عنوان ناظر انجام دادیم.

موسوی بیان کرد: تهیه دستورالعمل های ۳۴ گانه شورا است که در ماده ۸۰ قانون نیز آمده از مواردی بوده که توسط شورای شهر اجرا شده که این مهم در تاریخ ۲۰ ساله شورای شهر شیراز ماندگار می‌شود.

 موسوی با بیان اینکه  برنامه‌محور کردن کارهای شورای و شهرداری و اره‌اندازی مرکز پژوهش‌ها از دیگر نقاط قوت شورای شهر شیراز است، گفت: موضوع سامانه شفافیت و رای گیری الکترونیکی و در جریان قرار گرفتن شهروندان از روند مطرح شدن یک طرح تا نهایت آن از دیگر کارهای خوبی بوده که توسط شورای شهر صورت گرفته است.

رئیس شورای شهر شیراز در پاسخ به سوال خبرنگار دیگر در مورد ادامه فعالیت (سی‌پی)  نیز تصریح کرد: قرار داد سی پی مشکلاتی داشت که تا یک ماه آینده پس از بررسی پرونده در کمیسیون ماده ۳۸ تعیین تکلیف می‌شود.

موسوی با بیان اینکه بر این باوریم که باید قرارداد اصلاح شود و شورای شهر شیراز نیز در این موضوع ورود کند افزود: قرارداد (سی‌پی) یا همان پارک حاشیه‌ای خودروها  دو ضرر متوجه شهر و شهرداری کرد، یکی اینکه چیزی عاید شهرداری نشد و دیگر اینکه محدوردیت‌هایی  برای شهروندان ایجاد و نتیجه مثبت نگرفتیم.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در بخش دیگری از سخنان خود در مورد بودجه ۹۹ شهرداری نیز بیان کرد: با راهکارهایی که پییش‌بینی شده و شورای شهر نیز در تامین منابع به شهرداری کمک کرده است، پیش‌بینی می‌کنیم با کسری بودجه در سال ۹۹ روبرو نشویم.

ساخت خط سوم متروی شیراز به زودی کلید می‌خورد

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز نیز اظهار داشت: در حال حاضر دوران سختی را به لحاظ اقتصادی در کشور پشت سر می‌گذاریم  و مدیریت شهری با بحران‌های فوق‌العاده ای روبرو است که در سال‌های پس از انقلاب نمونه آن نداشتیم.

سعید نظری افزود: دلار پرمتلاطم و نوسات قیمت‌ها در بازار به نوعی مدیریت‌های شهری را از پا در می‌آورد، اما با این شرایط سخت افتتاح پروژه‌های بزرگ در شیراز ادامه دارد و تا پایان سال امیدواریم سالی پربار باشد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد بافت تاریخی و فرهنگی شیراز و احیاء آن بیان کرد: در دوره پنجم شاهد کمترین تخریب خانه‌های تاریخی هستیم و بجز دو مورد  آنچه تخریب شده تاریخی نبوده است، در این زمینه کمیسیون گردشگری و فرهنگی به جد ورود کرده است.

نظری گفت: سیاست کلان در شورای پنجم و شهرداری حفظ بافت فرهنگی و تاریخی و همچنین احیاء آن بود که امروز خوشبختانه با اجرای طرح‌های مختلف از جمله بازسازی بازارچه فیل، احیاء خیابان طالقانی و گذرگاه‌های مختلف محقق شده است.

وی بیان کرد: خانه‌های قدیمی و غیرتاریخی بافت فرهنگی شیراز تا چند سال گذشته قیمت آن به یکصدمیلیون تومان نمی‌رسید اما امروز با تبدیل آن به خانه‌های بوم‌گردی چندمیلیادری شده است.

نظری در پاسخ مورد مشکلات اقتصادی موجود در شهرداری نیز گفت: زمانی که شورا را تحویل گرفتیم دلار سه تا چهار هزار تومان بود اما امروز به ۲۳ هزار تومان است و نوسان آن شورای و شهرداری را اذیت می‌کند اما با این همه مشکلات کار در شیراز معطل نشده و  خط دوم متر از میان‌‎رود تا فلکه آزادی با سرعت در حال انجام است.

وی با بیان اینکه خط سوم متروی شیراز نیز به زودی رنگ و بوی اجرا به خود می‌گیرد خاطرنشان کرد: ساخت بزرگراه شهید سپهبد سلیمانی به عنوان پروژه بزرگ شهری که هزینه تملک آن از خود پروژه نیز بیشتر می‌شود توسط شهرداری شیراز است.

نظری گفت: در حال حاضر ساخت ۲۰ بوستان بزرگ کوچک و بزرگ نیز در در دست اقدام است، امروز حقوق پرسنل شهرداری شیراز ماهانه ۴۰ میلیارد تومان به ۱۳۰ میلیارد تومان رسیده و خوشبختانه صدای اعتراض نمی‌شنویم که اینها حکایت از مدیریت مالی خوب شهرداری را دارد.

سخنگوی شورای شهر شیراز در مورد کرونا و همکاری‌های شورای شهر تصریح کرد: پا به پای ستادکرونا در حال حرکت هستیم و چهار عضو شورا به طور منظم در جلسه‌ها حضور می‌یابند و در رئیس نیز در جلسه‌های استاندار حضور دارد.

نظری گفت: از ابتدای کرونا تاکنون بسته‌های معیشتی محتلف در اختیار ارباب جمعی شهرداری قرار گرفته و و در مناطق محروم نیز توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی توسط مناطق مختلف شهرداری انجام گرفته و ادامه دارد.

این عضو شورای شهر شیراز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برخی می‌گویند، شورا و شهرداری همچنان طرح‌های بتون‌محور را دنبال می‌کند و این در حالی است که باید اعلام کنیم تقاطع‌های غیرهمسطح که در دست اجرا داریم در حاشیه شهر و کمربندی است که این نیز برای سهولت شهروندان حاشیه شهر بوده و به نوعی انسان‌محور است.

نظری خاطرنشان کرد: ساخت پردیس سینمایی در پارک جوان، ساخت پارک موضوعی بانوان، پردیس‌های سینمایی و تئاتر شهر از طرح‌های انسان‌محور بوده که اجرای آن توسط شهرداری شیراز در دست اقدام است.

وی افزود: همچنین ساخت چند باغ بزرگ، اجرای طرح دوچرخه‌های الترونیکی و سایر طرح‌های دیگر نیز در دست اجرا است که کرونا اجازه دهد تا پایان سال ماهانه افتتاح می‌شود.

48

کد خبر 1410165

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان فارس شورای اسلامی شهر شورای شهر شیراز شهر شیراز رئیس شورای شیراز نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۸۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس خسروانی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بروزتر ین دستگاه‌ها در اختیار شهرداری اراک است.

وی با بیان اینکه شورای ششم برنامه محور است و از انجام فعالیت سلیقه‌ای اجتناب می‌کند افزود: در این دوره شورا بر اساس برنامه امور شهری را پیگیری می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی از ایجاد مثلث حسابرسی در شهرداری خبر داد و افزود: حسابرسان داخلی در شهرداری برای جلوگیری از تخلفات داخلی فعالیت می‌کنند و در کنار ایجاد این مثلث، اداره حسابرسی داخلی نیز احیا و فعال شد و با این اقدام شاخص از بروز بسیاری از تخلفات جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: شورا در یک اقدامی ارزشمند دیگر حسابرسی مستقل را تشکیل داد و با کمک گرفتن از اساتید خبره دانشگاهی بر مسائل مالی و اسناد شهرداری به طور دقیق نظارت می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از جمع‌آوری سه هزار و ۸۰۰ سند املاک شهرداری خبر داد و گفت: پیش از فعالیت این دوره از شورای شهر، در اراک ۶۰۰ سند به نام شهرداری ثبت شده بود که با مجموع پیگیری‌های انجام شده، امروز سه‌هزار و ۸۰۰ سند به ثبت رسیده و این اقدام ارزشمند در این دوره انجام شده است.

خسروانی ادامه داد: آغاز طرح ممیزی املاک هم از پیگیری‌های این دوره از شورای شهر است، در این طرح املاک شهرداری و شهری شناسایی، متراژ تراکم و طبقه در سامانه بارگذاری می‌شود و به این ترتیب از بروز تخلف معماری و شهرسازی جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه منبع درآمد پایدار برای شهرداری اراک از طریق طرح ممیزی املاک ایجاد شده است خاطرنشان کرد: از طریق این طرح بخشی از املاک شهرداری اراک شناسایی و بخشی از این اسناد در مرحله تهیه سند تک برگی قرار دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: این دوره از شورا ۱۷ اقدام شاخص و مهم در بخش محیط زیست انجام شده است.

خسروانی افزود: بر اساس مصوبه این دوره از شورای اسلامی شهر اراک، درآمد حاصل از عوارض آلایندگی باید به صورت مشخص تنها در بخش محیط زیست هزینه شود و شهرداری نمی‌تواند از این بودجه در بخش حقوق، هزینه و سایر موارد استفاده کند.

وی گفت: تهیه شناسنامه باغ‌های اراک، افزایش جریمه قطع غیر قانونی درخت، اجرای طرح بزرگ انتقال پساب اراک، خریداری یک‌هزار و ۸۰۰ سطل زباله مکانیزه از جمله اقدامات این دوره در بخش محیط زیست شورای شهر اراک است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به اینکه شهرداری این شهر در نوسازی و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی تحولات چشمگیری ایجاد کرده است تصریح کرد: در این دوره مدیریت شهری ۲۹ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال ماشین‌آلات شهرداری در سال نخست فعالیت خریداری کرد و در سال گذشته سه‌هزار میلیارد ریال و سال جاری یک‌هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی، اتمام مطالعه مدیریت پسماند اراک، لایروبی قنات‌ها، رسیدگی به وضعیت کشتارگاه اراک با اختصاص ۴۸۰ میلیارد ریال اعتبار و خریداری دستگاه پیش‌سردکن را از جمله اقدامات زیست محیطی شورا برشمرد.

وی، خریداری دستگاه سنجش آلودگی هوا با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، راه‌اندازی و مناسب‌سازی سرویس‌های بهداشتی و لایروبی رودخانه‌های شهری اراک و ترمیم دیواره‌های فرسوده این مکان‌ها را از دیگر اقدامات محیط زیستی در این دوره شورای اسلامی شهر اراک اعلام کرد.

کد خبر 749825

دیگر خبرها

  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • شورای اسلامی و شهرداری شیراز به فرهنگ و ورزش توجه ویژه‌ای دارند
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است