Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  بیش از ۶ سال قبل خط یک متروی شیراز افتتاح شد، پروژه‌ای که تاکنون نقشی محوری در جابه‌جایی مسافران و حمل و نقل عمومی و با مشارکت شهروندان ایفا کرده است. اما هنوز شهروندان منتظر تحقق وعده معاون توسعه عمران شهری و روستایی وزیر کشور هستند.

مهدی جمالی‌نژاد حدود ۱۶ ماه قبل، در جمع خبرنگاران وعده داد که یک رام قطار، با هدف کمک به افزایش کیفیت خدمات رسانی مترو شیراز اختصاص یابد و با این اقدام سرفاصله حرکت قطار‌ها نیز کاهش داده شود، وعده‌ای که هنوز شهروندان شیرازی منتظر تحقق آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا بعد از گذشت ۱۶ ماه اخباری مبنی بر اختصاص دو رام قطار به مترو اصفهان منتشر شده، اما از سهم شیراز خبری نیست. سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز نیز مانند شهروندان، چشم انتظار عملی شدن قول معاون وزیر کشور است.

شاید برای برخی از شهروندان شیرازی به خصوص آن‌ها که برای جابجایی در این کلانشهر از مترو استفاده می‌کنند، این پرسش پیش آمده که قطار‌ها از کجا و چگونه تامین می‌شوند و شیراز از این نظر در مقایسه با سایر کلانشهر‌های دارای مترو چه وضعیتی دارد؟ در آذرماه ۱۳۸۷ قراردادی با موضوع تامین ۳۱۵ واگن برای شهر‌های شیراز، اصفهان و تبریز از سوی وزارت کشور منعقد شد و در ابتدا قرار بود این واگن‌ها به صورت مساوی تقسیم شوند.

متعاقب این قرار داد در جلسه‌ای در وزارت کشور با حضور شهردار سابق صورتجلسه‌ای تنظیم و براساس آن مقرر شد، تعداد۵۰ واگن به شیراز، ۸۵ واگن به اصفهان و۱۸۰ واگن به تبریز اختصاص داده شود. از محل این قرارداد ۱۰۰ واگن در کشور چین تولید و۳۰ واگن به شیراز،۳۰ واگن به اصفهان و۴۰ واگن به تبریز تحویل داده شد.

۲۰ واگن نیز از همین قرارداد در شرکت ایریکو ساخته و مقرر شد که ۱۰ واگن به اصفهان، ۵ واگن به شیراز و ۵ واگن به تبریز تحویل داده شود که هم اکنون در دست اقدام است.

تعداد ۳۰ واگن دیگر نیز در مرحله ساخت است که در این خصوص شهردای شیراز طی جلسات متعدد و پیگیری‌های فراوان، قول مساعد دریافت کرده است. ضمن اینکه قرار است سهمیه بندی قطار‌ها که قبلا به زیان شیراز بوده، اصلاح شود.

برابر اعلام مسئولان و مدارک موجود، علاوه براین، سازمان قطار شهری شیراز طی قرارداد دیگری۲۰ واگن خریداری کرده و تحویل گرفته که درحال بهره برداری است.

سازمان قطار شهری شیراز، قراردادی نیز با شرکت ایریکو برای تامین ۱۵۰واگن منعقد کرده که از این محل تاکنون ۱۵ واگن دریافت شده و روی خط قرار گرفته است.

قطار شهری اصفهان نیز قراردادی با شرکت پلورسبز برای تامین ۱۵۰ واگن منعقد کرده که با مشکلات فراوان تاکنون ۳ قطار تحویل گرفته و طی قرارداد دیگری ۱۵ واگن از شرکت پوژن خریداری کرده و تحویل گرفته اند.

براساس این گزارش و به این ترتیب قطار شهری شیراز هم اکنون ۱۳ رام قطار روی خط دارد و یک رام هم طبق قول مساعد معاون توسعه عمران شهری و روستایی وزیر کشور قرار است از شرکت ایریکو تحویل بگیرد.

شاید دانستن این نکته برای شهروندان شیرازی خالی از لطف نباشد که در سال‌های اخیر، عمده اعتبارات شیراز برای پیشرفت خط ۲ صرف و خط ۳ نیز کلنگ زنی شده و در این راستا پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در مقایسه با دیگر شهر‌ها داشته است. اکنون شهروندان شیرازی منتظرند تا آقای معاون وزیر به وعده خود جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: متری شیراز وعده معاون وزیر کشور حمل و نقل عمومی شهروندان شیرازی قطار شهری وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۶۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار موج جدیدی از خدمت به منظور رضایتمندی شهروندان

نیکونژاد رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد خطاب به مدیران و معاونین شهرداری گفت: در یک سال پایانی شورا، ایجاد موج جدیدی از خدمت با تکیه بر همدلی و همراهی مدیران مناطق و واحد‌های ستادی شهرداری یزد مورد انتظار است.

او با اشاره به مأموریت اصلی شهر که ارتقاء وضعیت نگه داشت شهر توسط مدیران شهری است، افزود: در جریان بارندگی‌های اخیر به دلیل اقدامات اساسی و زیر بنایی مناسبی که در سال گذشته انجام شد، کم‌ترین آسیب به شهر و شهروندان وارد گردید.

نیکونژاد ادامه داد: مأموریت دیگر تکمیل طرح‌های متوقف، نیمه تمام یا درحال اجرای شهرداری شده است که باید با نیت خیرخواهانه و جهت خدمت به مردم با سرعت و دقت و بدون نقص مدنظر قرار گیرد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: اکنون که در ابتدای سال قرار داریم باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که تا قبل از ورود به فصل سرد سال بخش قابل توجهی از پروژه‌های عمرانی به مرحله پایانی رسیده باشد و انرژی، اعتبار همچنین نیروی انسانی را در همین راستا متمرکز نموده و به کار گرفته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • مردم چشم انتظار وعده صادق اقتصادی هستند
  • انتظار موج جدیدی از خدمت به منظور رضایتمندی شهروندان
  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • زخمی شدن ۴ نفر در برخورد دیزل قطار با واگن در اهواز
  • پایان انتظار ۳۷ ساله مادر شهید در شیراز
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»